4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Chery Mersin Autoshow Fuarı'na katıldı

Chery otomobilleri, farklı donanım seçenekleri ile 29 Kasım-7 Aralık tarihlerindeki Mersin Otomobil, Ticari Araçlar ve Motosiklet Fuarı'nda sergilendi.


Mersin Autoshow Fuarı, Mersinli otomobil tutkunlarını bir araya getirdi. Mermerler Grubu tarafından 2007 yılı başında Türk otomobil severler ile tanıştırılan Chery'nin, Mersin Otomobil, Ticari Araçlar ve Motosiklet Fuarı'nda sergilediği Tiggo 3 modelinin yanı sıra yakın zamanda Türkiye'de satışa sunulacak Tiggo 4x4, Kimo, Riich2, Storm, Faira, S16 Hero Sport, M11 ve M12 modelleri, teknolojileri ve tasarımları ile beğeni kazandı.


Türkiye yollarına ilk olarak Tiggo3 ve Alia modelleri ile çıkan Chery, Mersin Autoshow'08'e bu yıl ilk kez katıldı. Fuar boyunca Mersinli otomobil severlere, Tiggo'nun yeni motor ve şanzıman seçeneklerini sunan Chery ayrıca, dünyanın en ucuz otomobili olmaya aday S16 Hero Sport modelleri ve Tiggo3'ün 4x4 modelini de sergiledi.


Türkiye'nin her yerinde 7 gün boyunca en geç 24 saat içinde parça sağlama garantisi veren Chery, 45 noktada verdiği hizmetini büyütmeye devam ediyor. İstanbul Kartal'da 20 milyon dolarlık yatırımla hizmete açılan lojistik merkezi 24 saat içinde yedek parça sağlama garantisi için üs olarak kullanılıyor. Aynı zamanda Rusya, İran, Mısır ve Kuzey Afrika'ya da yedek parça tedarik edecek olan merkezin yüksek miktarlarda iş hacmi oluşturması bekleniyor. Tam otomasyona sahip 10 adet robotun kullanıldığı merkez, Rusya'dan ya da Mardin'den girilen siparişi aynı anda hazırlayabilme özelliğine sahip bulunuyor.

iha
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2008 Cumartesi 15:29:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet IP: 88.247.50.xxx Tarih : 13.12.2008 14:19:26

arkadaslar bence chery konusunda ınsanlarımızın kaygısı cok yersız,su anda hemen hemen butun otomobıller cınde uretılıyor ve ayrıca guvenlık vs testlerınden gecemezse zaten turkıyeye gıremıyor.bu fıyatlara bu donanımda araclar harıka,bende 1 senedır chery alıa var daha hıc bı sorunla karsılasmadım en ufak,kesınlıkle tavsıye ederım