30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

CHP adayının kızı neden ağladı?

CHP Maltepe Belediye Başkan adayı Mustafa Zengin, basın mensupları ile bir araya geldiği toplantıda kızını ağlattı.

CHP Maltepe Belediye Başkan adayı Mustafa Zengin, basın mensupları ile düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Sevgililer Günü dolayısıyla gençlerin "Sevgililer Günü"nü kutlayan Zengin, basın mensupları ile uzun süre sohbet etti. Gazetecilerle sohbeti sırasında bir anısını anlatan Prof. Dr. Mustafa Zengin, kızını gözyaşlarına boğdu.

2000 yılında işi dolayısıyla ailesinden 3 yıl uzak kaldığını ifade eden Zengin, kızı Selen'in bu süreçte kendisine ve babasının çalıştığı yere gönderdiği mektupta, daha fazla uzakta kalamayacağını bir an önce kendisinin yanında olmasını isteyerek, "'Artık her baktığım yerde seni görüyorum. Lütfen bizden daha fazla uzaklarda olma" diye yazdığını ve 10 Ekim 2000 tarihinde de babasından ve babasının çalıştığı yerden resmi bir mektupla kendisine cevap yazıldığını anlattı.

Prof. Zengin, bu anısını anlattığı sırada 16 yaşındaki kızı Selen gözyaşlarına hakim olamadı. Bu anısını paylaşan Mustafa Zengin, 3 yıl aradan sonra bir daha ayrılmamak üzere ailesiyle bir araya geldiklerini ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2009 Cumartesi 22:35:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?