30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

CHP Sancaktepe'de Arif Sağ isyanı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Sancaktepe Belediye Başkan adayı olarak adı geçen Arif Sağ ismine bir grup partili tepki gösterdi. İlçe başkanlığı önünde toplanan grup, Arif Sağ aleyhine slogan atarak, istifa etmesi için çağrıda bulundu.

Bir televizyon kanalında yayınlanan haber sonrası CHP Sancaktepe İlçe Başkanlığı önünde toplanan yaklaşık 200 kişilik grup, Arif Sağ'ın belediye başkan adayı olmasını protesto etti.

"Arif Sağ istifa", "Arif Sağ'ı istemiyoruz", "Gençlik burada başkan nerede?" şeklinde slogan atan grup, CHP Sancaktepe ilçe binasına girerek, yetkililere ulaşmaya çalıştı. Grup, partinin önündeki yolu kısa süreliğine trafiğe kapadı. Bir gösterici, "Arif Sağ bir ozan olarak, bir sanatçı olarak başımızın tacıdır. Buradan Deniz Baykal bile aday olsa kazanamaz. Çünkü biz ilçemizden, ilçemizi bilen bir aday istiyoruz" dedi.

Partililer, Arif Sağ istifa edinceye kadar protestolarının süreceğini belirtti. CHP İlçe Başkanı İhsan Gürsoy'un tepkiler yüzünden ilçe binasına gelmediği belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2009 Cuma 10:38:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
muharrem çolak IP: 85.96.187.xxx Tarih : 1.02.2009 09:59:00

arif sağ a yapılanları kınıyorum