4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

CHP'li belediye başkanı gözaltında

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri CHP'li Maltepe Belediye Başkanlığı'na operasyon düzenledi. CHP'li Maltepe Belediye Başkanı Mustafa Zengin'in de aralarında bulunduğ 10 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından CHP'li Maltepe Belediyesine düzenlenen yolsuzluk soruşturması kapsamında Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin'in de aralarında bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında belediyenin Kültür, Destek ve Basın Şube Müdürleri ile çalışanları da bulunuyor. Gözaltı işlemleri tamamlanan bazı şüpheliler Kartal Adliyesi'ne götürüldü. Belediye Başkanı Zengin'in ise ilerleyen saatlerde adliyeye gönderileceği ifade edildi.

Yaklaşık 6 ay önce düzenlenen operasyonun devamı olduğu belirtilen soruşturma kapsamında belediyenin düzenlediği kültürel etkinliklerde ücretlerin yüksek tutulduğu ve ihalelerin belediye çalışanların yakınlarına verildiği iddia ediliyor.


 

 

...
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2011 Perşembe 12:30:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?