2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

CHP'li Tanla aday olmayacak

CHP İstanbul Milletvekili Bülent Tanla, “Yeni insanların önünü açmak, yeni bir adaya olanak sağlamak için” aday olmayacağını açıkladı.

Tanla, yaptığı açıklamada, toplumun ilk kez siyasete sahip çıkarak el attığını ve sahip çıktığını belirtti. Siyasetin de toplumun isteklerini tam olarak olmasa da yapmak zorunda kaldığını ifade eden Tanla, “Gönül isterdi ki, siyasal partiler toplumun gerisinde kalmasın, onun isteklerini kerhen değil istyerek yapsın” dedi. Tanla yeni dönemde bütün siyasetçilere önemli görevler düştüğünü kaydederek, parlamentonun yenilenmek ve gençleşmek zorunda olduğunu ifade etti. Tanla açıklamasında şöyle dedi:

“Ben Bülent Tanla olarak, bu yeni dönemde parlamentonun dışında kalmayı, aday olmamayı seçiyorum. Yeni insanların önünü açmak için, yeni bir adaya olanak sağlamak için, aday olmuyorum. Gene partimle birlikteyim. Gene Türkiye için, sosyal demokrasi için, CHP için hizmetlerimi her zamanki gibi bütün içtenliğimle sürdüreceğim. Belki de bu dönem, deneyimimi ve uzmanlığını partimin ve toplumun hizmetine daha çok verebileceğim.”




anka
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2007 Pazartesi 11:25:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?