2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Chris Cornell, İstanbul'da alışverişe çıktı

Son James Bond filminde imzası bulunan dünyaca ünlü rock müziği sanatçısı Chris Cornell, Rock'n Coke Festivali'nde konser vermek için geldiği İstanbul'da alışverişe çıktı.


Nirvana, Alice in Chains ve Pearl Jam ile birlikte Seattle kökenli en önemli rock gruplarından Soundgarden'ın kurucusu ve son James Bond filminin müziğinde de imzası bulunan Amerakalı Chris Cornell, Rock'n Coke'da sahne aldı. Cornell, daha sonra eşiyle birlikte Kapalıçarşı'da alışveriş yaptı.
Esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Cornell, çocuklarına, üzerinde haç motifi ve nazar boncukları bulunan özel tasarımlı bir bilezik satın aldı. Cornell'in eşi ise, daha çok kürk ve deri mağazalarına ilgi gösterdi. Fenerium Mağazası'na da giren Cornell, Fenerbahçe forması ile poz vermeyi ihmal etmedi. Türkiye'de Fenerbahçe ve Galatasaray'ı bildiğini söyleyen Cornel, her iki takıma da başarı diledi.
Konserinde fırtınalar estiren Cornell, 1980'lerden bugüne uzanan parçalarını söylerken, eşi için yazdığı ve son albümü Carry On'da yer alan şarkısını da söyledi.

İha
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2007 Pazartesi 02:12:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?