7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Cihat'ın yakınları sinir krizi geçirdi

Beşiktaş İnönü Stadı'nda oynanan Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçında bıçaklanarak öldürülen Cihat Aktaş'ın Adli Tıp Kurumu'ndan alınan cenazesi Dolapdere'deki Bilgi Üniversitesi Kuştepe Kampusu önüne getirildi. Aktaş'ın cenazesinin getirilişi sırasında tabuta saldıran yakınları sinir krizi geçirdi.

Beşiktaş İnönü Stadı'nda oynanan Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçında çıkan tartışmada bıçaklanarak hayatını kaybeden 16 yaşındaki Cihat Aktaş'ın cenazesi, memleketi Mardin'e götürülmek üzere yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Aktaş'ın cenazesi Bilgi Üniversitesi Kuştepe Kampusu önüne getirildi. Cenazenin getirilişi sırasında kampus önünde bekleyen Aktaş ailesi tabuta saldırdı. Kalabalık arasında bulunan kadınlardan bazıları sinir krizi geçirirken, bazıları bayıldı.

Kampus önünde bir açıklama yapan Cihat Aktaş'ın dayısı Rıdvan Aslan, "Üzücü bir olay, acımız büyük. Tek dileğimiz Beşiktaş yönetiminin ve ilgili kurumların aileye ikinci bir acı yaşatmamaları, ilgi göstermeleri. İkisinin birbirini tanıdığını düşünmüyoruz. İhmali olanlar kendilerini sorgulamalı. Bir beklentimiz yok ama ilgi göstersinler" dedi.

Bu arada, cenazeyi almak için gelen Aktaş'ın yakınları, geleneklerine uygun olarak aralarında para topladı. Cihat Aktaş'ın cenazesi toprağa verilmek üzere Mardin'e gönderilecek.

istanbul
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2004 Pazartesi 16:26:46
Güncelleme :24 Kasım 2004 Çarşamba 17:37:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?