2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Çilem bebek öldü

İstanbul Güngören'de bakıcısının darp etmesi sonucu baş ve göğsünden ağır yaralandığı iddia edilen 4.5 aylık Çilem bebek bir haftalık yaşam mücadelesini kaybetti.

23 Aralıkta Güngören’de özel bir hastaneye kaldırılan Çilem bebek, yapılan ilk müdahalenin ardından İstanbul Üniversitesi (İÜ) İstanbul Tıp Fakültesi Çocuk Yoğun Bakım Ünitesi'ne götürülmüştü. Hastanede kalbi duran ve müdahale sonucu hayata döndürülen bebeğin, iç kanamasının yanı sıra kafasının içinde ve karaciğerinde kanamalar meydana gelmişti. 4 saatlik bir operasyon sonrasında yoğun bakıma alınan bebek, bir haftalık yaşam mücadelesini kaybetti.

Olayla ilgili olarak bebeğin bakıcısı 23 yaşındaki Nazlı Gülsoy gözaltına alınmıştı. Minik Çilem'i dövdüğü öne sürülen Nazlı Gülsoy, bebeği ölümün eşiğine getiren darbeleri kendisinin değil, henüz 1.5 yaşında olduğunu söylediği oğlunun oyuncakla vurarak yaptığını ileri sürmüştü.
Hürriyet internet
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2006 Cumartesi 14:30:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mine IP: 72.146.124.xxx Tarih : 1.01.2007 20:41:19
Gerek ekonomik kosullar yuzunden ve gerekse cocuklarimiza cok daha iyi bir gelecek vermek icin bizler anne baba olarak isimize gidip cocuklarimizi bakicilara emanet ediyoruz. Cocuk bakicisi demek emanetini aldigin cocuga tipki kendi cocugunmus gibi davranmaktir o'nu anne ve babasina teslim edinceye kadar gunun sonunda. Ben bu olayda cocuk bakicisinin sorumlu olduguna inaniyorum, yinede yetkililer bu olayi uygun bir bicimde inceleyip kesin sonuca ulasmalidirlar. Eger cocuk bakicisi sorumlu olursa en sonunda bence hic bir soru sorulmadan o'na en gerekli ceza verilmelidir. Bence masum bir cocugun canini alan kisinin bu dunyada bir dakika fazla yasamasi yalnistir.