30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Çılgın atlayış komediye dönüştü

Emekli sat komandosu Namık Ekin'in, engellilerin sorunlarına dikkat çekmek için Boğaziçi Köprüsü'nden paraşütle yapacağı atlayış polis engeline takıldı. Köprüden atlamasına izin verilmeyen Ekin, söz konusu rekor denemesini mutlaka yapacağını söyledi.

Basın mensuplarıyla Beşiktaş'ta bir araya gelen Ekin, engellilerin sorunlarına dikkat çekmek için Boğaziçi Köprüsü üzerinden paraşütle atlayış yapacağını söyledi.

Bu şekilde yapılan daha önceki atlayış rekorunun 68 metre olduğunu belirten Ekin, "Biz bunu 65 metreye çekmeye çalışacağız. Havanın rüzgarlı olması dezavantaj. Biraz riskli olacak" dedi. Üzerindeki dalgıç kıyafetiyle dikkat çeken Ekin, paraşütünü takarak son hazırlıklarını yaptı. Ekin daha sonra Boğaziçi Köprüsü'ne doğru araçla ilerledi.Köprüye gelindiğinde aracın yavaşlaması üzerine polis uyarıda bulundu. Polisin uyarıları üzerine aracından inemeyen Ekin, köprüyü geçmek zorunda kaldı.

Rekor denemesi polis engeline takılan Namık Ekin, "Bugün olmazsa da ileride mutlaka bu rekor denemesini yapacağım" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2009 Cumartesi 17:00:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?