30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Çin Akrobasi Ekibi geliyor

Bonus Card, dünya çapında üne sahip Çin Akrobasi Ekibi'ni Türkiye'ye getiriyor.


Bonus Card'ın bu yıl 6'ncısını düzenleyeceği Bonus Sokak Şenlikleri kapsamında Türkiye'ye gelecek Çin Akrobasi Ekibi, 15 ile konuk olacak. Türkiye turnesinin ilk durağında bugün Adana'da sahne alan ekip, Adana'nın ardından Mersin, Gaziantep, Kayseri, Konya, Antalya, Bursa, Eskişehir, Ankara, Denizli, Aydın, İzmir, İzmit, Adapazarı ve İstanbul'da gösteriler yapacak.


Her ilde ekibin gösterilerini sunacağı alanda kurulacak çadırlarda, izleyiciler playstation3, nintendo wii gibi oyunları oynayabilecek, dengede kal, şişme oyunu ve dev dart oyunu ile hoşça vakit geçirecek. Oyunlara katılan ziyaretçilere çeşitli promosyon ürünlerinin yanı sıra, bonus peruklarıyla hatıra resimleri çekilip hediye edilecek.
1989 yılında kurulan "Çin Akrobasi Ekibi" bugüne kadar Çin'in yanı sıra, Japonya, ABD, Singapur, Hindistan ve Kore de dahil 20'den fazla ülkede gösteri yaptı. Dünyanın en ünlü şov gruplarından biri olan ekibin bazı üyeleri, 4 yaşından bu yana grupta akrobatik becerilerini sergiliyor. Çin'de ve Çin dışında birçok ödülün sahibi olan ekip, Türkiye'ye 5 kız ve 5 erkek akrobattan oluşan 10 kişilik grupla geliyor.

iha
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2009 Perşembe 11:59:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?