1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Cinayet mi cinnet mi?

Bağcılar'da bir evde gerçekleşen silahlı baskında hayatını kaybeden 2 kardeşin cenazeleri, adli tıp kurumuna kaldırıldı.


Bağcılar Güneşli Evren Mahallesi Sistem Sitesi B Blok Daire 1'de meydana gelen silahlı saldırıda, avukat Mahmut Bulut (32) ağır şekilde yaralanırken eşi Asuman Bulut ile kızları Zeynep (6) ve Beyza (4) hayatını kaybetmişti.

Olayla ilgili İsmail Bulut ve kardeşi Hamit Bulut, sabah saatlerinde Mahmut Bulut'un kendilerini aradığını belirterek, "Koşarak eve geldik ancak kapıyı kimse açmadı. Cama gittik, arka camdan içeri girdik. Onları kanlar içinde bulduk, vurulmuşlardı" diye konuştu.

Bulut kardeşler, Mahmut Bulut'un birileriyle husumeti olup olmadığı yönündeki soru üzerine ise "Bilmiyoruz. Herhangi bir sorunu yoktu" dedi.


Öte yandan cinayetin gerçekleştiği evde 100 bin YTL bulunduğu ancak kimsenin bu paraya dokunmadığı, evde hırsızlığa dair bir ize de rastlanmadığı öğrenildi. Karı-kocanın odalarında kanlar içinde bulunduğu, çocukların da kendi odalarında ölü bulunduğu belirtildi. Olay yerinde Mahmut Bulut'a ait silah olduğu iddia edildi. Bulut'un hastaneye gelen polislere ifade vermediği, "Avukatım, şimdi ifade vermek istemiyorum" dediği öne sürüldü.
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2007 Pazartesi 22:01:26
Güncelleme :24 Eylül 2007 Pazartesi 23:26:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?