4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Cinayet öncesi ölüm ihbarı!

Sokakta infaz edilen bar işletmecisi Engin Temel’in babası Münir Temel, "Cinayetten 2 saat önce ortağı oğlumun cep telefonuna mesaj yollamış. Dikkatli olmasını ve evine bile gitmemesini istemiş" dedi.

ŞİŞLİ’de evinin önünde kurşunlanarak öldürülen bar işletmecisi Engin Temel’in cenazesi dün memleketi Malatya’da toprağa verildi. Otopsisinin ardından cenazesi uçakla Malatya’ya getirilen Engin Temel için şehir mezarlığında cenaze namazı kılındı.

Engin Temel’in bir bankada çalışan annesi Hatice Temel ve yakınları cenaze boyunca sinir krizleri geçirdi. Temel’i, İstanbul’dan gelen arkadaşları da son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Engin’in çok iyi bir insan olduğunu söyleyen arkadaşları, onu erken yaşta kaybetmenin üzüntüsü içerisinde oduklarını belirtti.

Engin Temel’in babası, eski Milli Eğitim müdür yardımcılarından Münir Temel, "Önemli olan katil ya da katillerin değil, tetiği çekin talimatı veren kişinin yakalanması" diye konuştu.

Temel, "Cinayetten 2 saat önce ortağı oğlumun cep telefonuna mesaj yollamış. Dikkatli olmasını ve mecbur kalmadığı sürece evine bile gitmemesini istemiş" dedi. Oğlunun Mini Cooper marka otomobilini satarak 70 bin YTL’ye aldığı jipin peşinatını verdiğini, her ay da 1100 YTL taksit ödediğini anlatan Münir Temel şunları söyledi: "Oğlumu büyük olasılıkla hızlı yükselişini hazmedemeyenlerin öldürdüğünü tahmin ediyorum. Çünkü kriz ortamında bile oğlumun çalıştığı mekanlar dolarken rakipleri iş yapamamaktan yakınıyordu. Son aylarda 3 farklı bardan iş teklifi almıştı. Oğlum bu yere önce barmenlik ardından işletmecilik yaparak geldi."

Hürriyet
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2008 Cuma 08:45:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?