4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Cinayet soruşturması sürüyor

Gaziosmanpaşa'da biri 4, diğeri 1.5 yaşındaki iki çocuğu ile eşinin öldürülmesi olayına ilişkin gözaltına alınan baba serbest bırakılırken, olayla ilgili çok yönlü soruşturma sürüyor.

Gaziosmanpaşa Kazım Karabekir Mahallesi 831. Sokak'ta dün meydana gelen olayda, İ.İ'nin kanlar içinde sürünerek apartmandan çıktığını ve bir taksiye bindiğini gören komşuları eve gittiklerinde İ. çiftinin çocukları Y.B.İ (4) ile İ.M.İ'yi (1.5) kanlar içinde bulmuşlardı.

Y.B.İ ve İ.M.İ vücutlarının çeşitli yerlerine aldıkları bıçak darbesi ile olay yerinde hayatlarını kaybederken, anne İ.İ. ise kendi imkanlarıyla gittiği hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Olayla ilgili gözaltına alınan
baba T.İ, ifadesinin alınmasının ardından dün gece serbest bırakıldı. Serbest bırakılan baba T.İ'nin hayli üzgün olduğu gözlendi.

Öte yandan, cinayetleri aydınlatmaya çalışan emniyet güçleri, İ. ailesinin üst katında kalan çocukların babaannesi ile komşularının da ifadelerine başvurdu.
Olayla ilgili çok yönlü soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2008 Salı 10:44:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
NURSEFA IP: 88.238.146.xxx Tarih : 23.12.2008 18:37:06

YA NE YAZIKKİ OLAY BİZİM 1-2 SOKAK AŞAĞIMIZDA OLDU ÇOK CAN ACITICI BİR DURUM YA BUNU YAPAN BİR AN ÖNCE ORTAYA ÇIKSIN TABİ İÇİNDE BİRAZCIK BİLE OLSA İNSAN SEVGİSİ VARSA YA KARDEŞİM HADİ BİRİNİ ÖLDÜRÜYOSUN İKİSİNİ ÖLDÜRÜYOSUN ÜÇÜNDEN NE İSTEDİN O KÜÇÜCÜK BEDENLERE NASIL KIYDIN DAHA HAYATININ YARISINI BİLE GEÇİRMEMİŞ GENCEKCİK KADINA NASIL KIYDIN HANGİ VİCDAN BUNA DAYANIR ŞİMDİ MUTLUMUSUN!!!BENİM SON OLARAK DİYECEĞİM BİR ŞEY VAR ALLAH TİMUR (BABALARI)ABİYE SABIR VERSİN TABİ SADECE ONA DEYİL BÜTÜN YAKINLARINA BU ARADA BİRDE SORUM VAR BABAANNE NEREYE GİTTİ BU OLAYI KİM YAPTI YADA YAPTIRDI??