4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Cinayet zanlısı yakalandı

Hırsızlık ve gasp suçlarından cezaevine giren Fırat Delibaş'ın kurduğu çeteye üye olduğu iddia edilen 1 kişi, Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı ekiplerin operasyonu ile yakalandı.

Zanlının, 3 cinayet, 2 yaralama ve 12 ayrı farklı suçtan arandığı öğrenildi.
Daha önce cezaevine giren Fırat Delibaş'ın çetesine üye olduğu iddia edilen M.D (27), Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin Tarlabaşı Bulavarı'nda düzenlediği bir operasyonda öğle saatlerinde yakalandı. Zanlının, Diyarbakır'da 2 ayrı cinayet, 2 yaralama ve Avcılar'da ise 20 gün önce işlenen bir cinayetle ilgili arandığı öğrenildi. M.D'nin, 1998 yılından bu yana 12 ayrı suçtan polis tarafından aranmakta olduğu bildirildi. Zanlının, doğu illerinden İstanbul'a hırsızlık ve gasp amaçlı küçük çocuklarını
getirdiği ve Diyarbakır'da öldürdüğü şahıslardan birinin de hırsızlık yapması isteğinin kabul etmeyen çocuklardan biri olduğu iddia edildi. Öte yandan, gözaltına alındığında MD'den, Savaş Çolak sahte kimlik çıktı. Taksim İlkyardım Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen M.D, cinayet büro amirliğine teslim edildi.

..
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2008 Cuma 02:10:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?