3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Cinsel ilişkiye girdiği ustayı öldürdü

Türkmenistan uyruklu bir kişi, cinsel ilişki yaşadığı döküm ustasını boğarak öldürdükten sonra, cinsel organını kesti. 


Edinilen bilgilere göre, olay 2 gün önce İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde meydana geldi. Sanayide döküm ustası olarak çalışan C.K (42), aynı bölgede kaçak olarak çalışan Türkmenistan uyruklu A.K ile cinsel ilişkiye girdi. 


Ardından bunu gururuna yediremeyen A.K, döküm ustası C.K'yi boğarak öldürdü ve cinsel organını kesti. Dün akşam saatlerinde bulunan Kocatürk'ün cesedi yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 


Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan polis, olayın bir kadın tarafından yapılamayacağını belirledi. Daha sonra sanayi içindeki işyerlerinde arama yapan polis, pasaport süresi geçen ve Türkiye'de kaçak olarak yaşayan A.K'nın hareketlerinden şüphelendi. Gözaltına alınan A.K suçunu itiraf etti. C.K'nın kendisini zorla ilişkiye zorladığını iddia eden A.K, ilişki sonrası bunu gururuna yediremeyip cinayeti işlediğini söyledi. Polis A.K'yla birlikte aynı evde yaşayan ve pasaport süreleri dolmuş olan 5 Türkmenistan uyruklu genci daha gözaltına aldı. İfadeleri alınan 5 kişi, yabancı şubede yapılacak işlemlerinin ardından sınır dışı edilecek. Zanlı A.K ise sağlık kontrollerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2008 Çarşamba 18:45:22
Güncelleme :13 Ağustos 2008 Çarşamba 19:40:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?