4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Çırpına çırpına öldü

SERİNLEMEK ÜZERE GİRDİĞİ DENİZDE BOĞULDU

Beykoz'da serinlemek üzere denize giren genç boğularak hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, öğle saatlerinde meydana gelen olayda, Beykoz sahilinde serinlemek için denize giren 23 yaşındaki Ömer Sağır, bir süre sonra çırpınmaya başladı. Çevredeki vatandaşların yardım için yüzerek yanına gittiği genç, bir süre sonra gözden kayboldu. İhbar üzerine olay yerine gelen deniz polisi, kaybolan genci bulmak için çalışma başlattı. Dalgıç gelene kadar arama çalışmalarına destek veren vatandaşlar, kaybolan gencin bulunması için yoğun çaba harcadı. Yapılan arama çalışmaları sonucunda,

Ömer Sağır'ın cansız bedeni bir vatandaş tarafından bulundu. Vatandaşın "Buldum" diye bağırması üzerine bölgeye hareket eden deniz polisi, Sağır'ın cesedini denizden çıkardı. Cesedi Paşabahçe Devlet Hastanesi morguna gönderilen Ömer Sağır'ın, Kavacık'ta bir börekçide çalıştığı öğrenildi.

Öte yandan görgü şahidi vatandaşlar, "Çocuk orada yüzüyordu, el kol hareketi yapıyordu. Biz eğleniyor zannettik. Daha sonra ne olduğunu anlayınca sahilden birileri kurtarmaya gitti ama bulamadılar" dedi. Talihsiz gencin cesedini bulan vatandaş Murat Desen, "Ben nasıl boğulduğunu görmedim. İnsanlar atlayınca kurtarmak için ben de atladım. Ondan sonra gördüm, suyun çok dibindeydi. Kendim çıkaramadım, dalgıçlara gösterdim, onlar çıkardılar" ifadelerini kullandı.

SERİNLEMEK ÜZERE GİRDİĞİ DENİZDE BOĞULDU
SERİNLEMEK ÜZERE GİRDİĞİ DENİZDE BOĞULDU
SERİNLEMEK ÜZERE GİRDİĞİ DENİZDE BOĞULDU
SERİNLEMEK ÜZERE GİRDİĞİ DENİZDE BOĞULDU
İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2011 Salı 18:28:03
Güncelleme :12 Temmuz 2011 Salı 19:02:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?