30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Coca-Cola Ceo'su artık Galatasaraylı

Coca-Cola Şirketi CEO'su Muhtar Kent, Galatasaray Spor Kulübü kongre üyesi oldu.

Ailesi ile birlikte yılbaşı tatilini geçirmek üzere İstanbul'da bulunan Muhtar Kent, Galatasaray Spor Kulübü üyesi oldu. Yakın dostlarıyla birlikte Galatasaray Nevzat Özgörkey Binicilik Tesislerinde yeni yılı kutlayan Kent'e yeni yıl hediyesi olarak Kulüp üyeliği kartı ve Galatasaray rozeti bizzat Başkan Adnan Polat tarafından verildi.

''Türkiye'nin adını olumlu olarak tüm dünyaya tanıtan bu iki firmanın bir çatı altında buluşması heyecan verici'' diyen Polat, Muhtar Kent'in bugüne kadar bir taraftar olarak desteklediği kulübünü bundan böyle bir kongre üyesi olarak daha yakından takip edeceğini umduğunu söyledi. ''Sayın Kent hem isim olarak hem de üye olarak Galatasaray'a büyük katkılar sağlayacaktır'' diyen Galatasaray Başkanı Kent'in rozetini takarak kendisini tebrik etti ve camiaya hayırlı olmasını diledi.

14277 sayılı Galatasaray Kongre üyesi olan Muhtar Kent, bugüne kadar aldığı en keyifli yılbaşı armağanı olarak nitelediği üyelik kartını ve rozetini büyük bir gururla taşıyacağını belirtti.

''Galatasaray hem sportif başarıları hem de camia olarak sadece Türkiye'nin değil dünyanın da sayılı kurumlarından biridir" diyen Kent Türkiye'nin dünya platformuna çıkan her türlü pozitif görüntüsünün ülkenin tanınmasında büyük katkılar sağladığını belirterek başta Başkan Adnan Polat olmak üzere tüm Galatasaray camiasına teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2009 Perşembe 13:49:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?