7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Çocuk Eğitim Birimi’ne sınavla öğrenci alınacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları 90. 7ılını kutlarken; 1934 yılından bu yana perdelerini küçük yaş grubundaki seyircilere açan ve o günden bu yana çalışmalarını aralıksız sürdüren Çocuk Eğitim Birimi de 70. yılını kutluyor.

Muhsin Ertuğrul’un desteğiyle 1934 yılında kurulan Çocuk Tiyatrosu’na davet edilen Ferih Egemen’in iki yıl önceden başlayan çalışmaları, çocuk tiyatrosu alanında önemli bir gelişmeyi beraberinde getiriyor.

Aradan geçen yetmiş yıllık süreçte, hayatları sahnede buluşan onlarca usta sanatçı ve tiyatro seyrinin zevkine varmış binlerce seyirci Çocuk Eğitim Birimi’nin çalışmalarında yetiştiler.

Çocuk/Genç Eğitim Birimi, Neşe Erçetin Atakan’ın sorumluluğunda çalışmalarını sürdürüyor. Çocuk/Genç Eğitim Birimi, tarihi misyonuna yeni isimlerle devam etmek düşüncesiyle, 1994, 1995 ve 1996 doğum tarihli çocukların başvurusunu bekliyor.

Adayların, başvuru formunu doldurmak üzere üç vesikalık fotoğraf ve nüfus cüzdanı fotokopisi ile birlikte İ.B.B. Şehir Tiyatroları Ümraniye Sahnesi ve Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi Çocuk - Genç Eğitim birimi’ne 4 Kasım Perşembe günü saat 17.00’ye kadar başvurmaları gerekiyor.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2004 Perşembe 10:38:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?