3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Çocuk tacizcisi bu kez kaçamadı

Gaziosmanpaşa’da 14 yaşındaki bir kız çocuğunu taciz ederken yakalanan Yalçın Y.’nin, 3 çocuğa daha cinsel saldırıda bulunduğu ortaya çıktı. Pazarlamacı kılığında dolaşarak kemer sattığını söyleyen ve kapısını çaldığı evlerdeki yalnız kız çocuklarına saldıran şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İSTANBUL Gaziosmanpaşa’da 1 Ağustos’ta çığlıklar atarak evinden fırlayan 14 yaşındaki M.D., eve gelen bir satıcının kendisine saldırdığını söyleyerek yardım istedi. Semt sakinleri, kaçmaya çalışan satıcıyı yakalayıp dövmeye başladı. Gaziosmanpaşa Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, mahalleli tarafından linç edilmek istenen Yalçın Y.’yi kalabalığın elinden güçlükle kurtardı. Poliste sorgulanan şüphelinin, satıcı kılığında girdiği evde bulunan M.D.’yi "Sana kemer hediye edeceğim. Bakalım nasıl duracak?" diyerek belinden tuttuktan sonra soymaya kalkıp, kendi pantolonunu indirmeye çalıştığı belirlendi. Yalçın Y., çıkarıldığı Gaziosmanpaşa Adliyesi’nde cinsel saldırı suçundan tutuklandı.

İlk vukuatı değil

Şüphelinin cezaevine girmeden önce Adli Tıp Kurumu’nda alınan kan örneklerine yapılan DNA testi sonucu, 3 çocuğa daha cinsel saldırıda bulunduğu tespit edildi. Yalçın Y., ilk saldırısını 13 Aralık 2007 tarihinde Bayrampaşa’da yapmış. Evinde tek başına oturan 16 yaşındaki E.Ş.’ye saldıran şüpheli, amacına ulaşamadan kaçmış. 3 Haziran’da ise Zeytinburnu’nda, 13 yaşındaki S.U.’ya saldıran Yalçın Y., 27 Haziran’da da E.Ö’ye (15) tecavüz etmek istemiş. 3 mağdur da cezaevinde bulunan Yalçın Y.’yi resimlerinden teşhis etti. Yalçın Y.’nin başka suçlar da işleyip işlemediği araştırılıyor.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2008 Pazartesi 09:00:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?