4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Çocuk Tiyatroları Festivali başladı

Kadıköy Belediyesi'nin düzenlediği 7.Kadıköy Çocuk Tiyatroları Festivali bu yaz da çocuklara ücretsiz tiyatro izleme imkanı sunuyor.

Kadıköy Belediyesi tarafından bu yıl 7.si düzenlenen Çocuk Tiyatroları Festivali başladı. Bir hafta sürecek olan ve Selamiçeşme Özgürlük Parkının Anfi Tiyatrosunda hem çocukların hem de ailelerin sıcak yaz akşamlarında eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayacak olan festival büyük bir ilgi gördü.

Selamiçeşme Özgürlük Parkında gerçekleştirilen festival öncesinde minikler aileleriyle anfi tiyatro önünde uzun kuyruklar oluşturdular. Oyunların ücretsiz sergilendiği festivalin ilk günü Neslihan Dörtcan'ın yazdığı ve Salim Dörtcan'nın yönettiği deniz kirliğinin denizde yaşayan canlıların gözüyle anlatıldığı "Küçük Balık Bambam" adlı oyun büyük bir beğeni ile izlendi.

Tiyatronun başlanmasından önce yapılan animasyonlar da miniklerin bir hayli ilgisini çekti. Önümüzdeki hafta sonuna kadar devam edecek festivalde her akşam Saat 21.00 da farklı yaş gruplarına hitap edecek değişik bir oyunları sergileneceği belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2008 Cumartesi 17:33:37
Güncelleme :12 Temmuz 2008 Cumartesi 17:35:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?