30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Çocuklar hayallerini çizdi

Yurtiçi Kargo, "Hepimiz İçin İyi Bir Eğitim" başlığı ile geleneksel 23 Nisan Resim Yarışması'nın beşincisini gerçekleştirdi.

Ünlü ressam İsmail Acar'ın da aralarında bulunduğu jüri, yaşları 7 ile 15 arasında değişen çocukların hayal ettikleri eğitim resimlerini değerlendirdi.

Yurtiçi Kargo, Türkiye'nin 81 ilinde faaliyet gösteren çalışanlarının çocuklarına yönelik gerçekleştirdiği geleneksel 23 Nisan Resim Yarışması'nın beşincisini "Hepimiz İçin İyi Bir Eğitim" konulu başlığı ile düzenledi. Çocukların yaptıkları resimlerde eğitimin ev içerisinde başladığına dikkat çektikleri gibi, yaşadıkları şehirlerde çevrenin önemini de vurgulamış ve, örneğin, tüm bireylerin trafik kuralları için bile eğitime alınması gerektiğini vurguladıkları gözlendi.

Şirket merkezinde, Yurtiçi Kargo İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Hakan Çıracıoğlu, ünlü ressam İsmail Acar ve MEF okulları resim öğretmenlerinin katılımıyla toplanan jüri, 3 ayrı yaş kategorisinde toplam 280 resimle yarışan küçük ressamlardan birinci olanları dizüstü bilgisayar, ikincileri bilgisayar ve üçüncüleri ise Ipod ile ödüllendirdi.

Yarışmada 1., 2., ve 3. sınıflar kategorisinde birinci Samsun'dan Bülent Özbek, ikinci Gelibolu'dan İlayda Yanar, üçüncü ise Bursa'dan Muzaffer Aktaş olurken, mansiyon ödülü Bursa'dan Tuana Gülderen'e verildi. 4., 5. ve 6. sınıflar kategorisinde ise İzmir'den Serhat Beydüz birinci, İstanbul'dan Aslı Bahtiyar ikinci, Eskişehir'den Güllü Sarıkaya ise üçüncü oldu. 7. ve 8. sınıflar kategorisinde de birinci Eskişehir'den Kürşad Koyun, ikinci İstanbul'dan Ozan Bulut ve üçüncü Erzurum'dan Melek Akbulut oldu. Mansiyon ödülü ise Eskişehir'den Ramazan Yavuz'a verildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2009 Perşembe 12:28:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?