4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Çubukçu yuva çocuklarıyla bayramlaştı

Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, Kurban Bayramı dolayısıyla Bahçelievler Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu'nu ziyaret etti.

Bahçelievler Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu'nu ziyaret eden Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, çocuklarla bir araya geldi.

Çocuklarla vakit geçiren Çubukçu, özellikle 0-6 yaş grubundaki çocukları kucağına alarak sevdi. Ziyaret sırasında kurumda yaşayan çocuklarda Bakan Çubukçu'ya yoğun ilgi gösterdi. Bakan Çubukçu'ya ziyareti sırasında İstanbul Valisi Muammer Güler'in eşi Nevval Güler de eşlik etti.

Öte yandan, Bakan Çubukçu, ziyareti sırasında İstanbul'un çeşitli yerlerindeki huzurevlerinden getirilen yaşlılarla öğlen yemeği yedi. Yaşlılarla tek tek ilgilenen Çubukçu, ellerini öperek bayramlarını kutladı. Bakan Çubukçu, herkesin bayramını kutlayarak, "İnşallah tüm bayramlardaki gibi huzur ve mutluluk içinde, ulusça birbirimize daha çok sarıldığımız, milli birlik ve beraberliğimizin güçlendiği bir bayram geçiririz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2008 Pazartesi 17:16:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?