1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

'Cumhuriyet Gelecek Kuşaklar'

Tuluyhan Uğurlu, yeni albümünü 5 Kasımda tanıtacak...


Dünyaca ünlü piyano virtüözü Tuluyhan Uğurlu, "Cumhuriyet Gelecek Kuşaklar" isimli yeni albümünü, görüntülerle zenginleştirerek 5 Kasımda Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) tanıtacak.


Alınan bilgiye göre, Tuluyhan Uğurlu'nun piyanosuna, Ümit Yılmaz (bağlama), Murat Toraman (kaval), Doğukan Çokşeker (viyola), Mithat Arısoy (percussion) ve Can Özyiğit (synthsizer) eşlik edecek.

Konserde, muhteşem fotoğraflar ve duygusal metinlerle hazırlanan bir görsel sunum eşliğinde dünden bugüne, bugünden yarına Türkiye anlatılacak.

Tuluyhan Uğurlu, finalde sahneyi ilköğretim öğrencilerinden oluşan bir çocuk korosu ile paylaşacak. Uğurlu'nun ilk çocuk şarkısı "Bu Toprağın Çocukları"nı, koro ve seyirci birlikte söyleyecek.

Konserin sonunda ise Tuluyhan Uğurlu'nun, yepyeni bir düzenleme ve elektronik soundla hazırladığı 10. Yıl Marşı müzisyenler, çocuk korosu ve seyirci ile birlikte seslendirilecek.

Uğurlu, konserde "Biz Cumhuriyeti ve Demokrasiyi Çok Sevdik", "Cumhuriyet Trenleri", "Cumhuriyet'in Fedakar Öğretmenleri", "Cumhuriyetin Kardelenleri", "Bu Toprağın Çocukları: Çocuk Korosu", "Güneşe Yürüyen Ulus", "10. Yıl Marşı" eserlerini çalacak.

aa
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2007 Salı 12:24:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?