3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Cüneyt Koryürek toprağa verildi

Spor yazarı ve Atletizm Federasyonu eski başkanlarından Cüneyt Koryürek, Teşvikiye Camii'nde kılınan ikindi namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Teşvikiye Camii'ndeki cenaze namazına TBMM Başkan Vekili Meral Akşener, Spordan Sorumlu eski Devlet Bakanı Fikret Ünlü, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Lütfi Arıboğan, Fenerbahçe Kulübü eski yöneticilerinden Abdullah Kığılı, Milli Takımlar eski teknik direktörü Mustafa Denizli, Gaziantepspor Kulübü eski Başkanı Celal Doğan, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, ailesi ve sevenleri katıldı. 

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı Fikret Ünlü, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Atletizm Federasyonu Asbaşkanı Münir Yavaş, Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi ve milli atlet Necati Çeteci, spor camiasının büyük bir bilgi kaynağını kaybettiklerini belirterek, "Özellikle atletizm konusunda bütün olimpiyatlarda Dünya ve Avrupa şampiyonalarında Türkiye'nin sesini duyuran bir insandı. Bütün büyük atletleri tanıtan, çocukları ve gençleri atletizme özendiren biriydi. Beklenmedik bir kazayla aramızdan ayrıldı. Hepimizin başı sağ olsun" diye konuştular.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2008 Pazartesi 17:52:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?