30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Cüneyt Zapsu'nun korkulu anları

Eski Başbakanlık Danışmanı Cüneyt Zapsu'nun içinde bulunduğu tekne Yeniköy açıklarında su alınca, batma tehlikesi atlattı. Zapsu ve beraberindekiler şans eseri teknesiyle boğazda gezinti yapan Ali Öztürk isimli vatandaş tarafından kurtarıldı.

Cüneyt Zapsu'nun da aralarında bulunduğu 4 kişi, bir tekne ile boğazda gezintiye çıktı. Tekne Beykoz Yeniköy açıklarında su almaya başlayınca Zapsu ve beraberindekiler, çevreden yardım istedi. Bu sırada arkadaşları ile kahvaltı yapmak için teknesiyle boğaza gelen Ali Öztürk isimli vatandaş, yardım çığlıklarına yanıt verdi. Teknesindeki Zodyak bot ile Zapsu ve arkadaşlarını kurtaran Öztürk, su alan yatı da kendi teknesine bağlayarak kıyıya çekti.

Olay anını cep telefonu ile de görüntüleyen Öztürk, "Arkadaşlarımla birlikte teknemizde kahvaltı yapıyorduk. Birden birilerinin yardım istediğini gördük. Yanlarında doğru gittiğimizde baktık ki teknelerinin arka tarafı su almış. İçinde 4 kişi vardı. Bir tanesinin Cüneyt Zapsu olduğunu fark ettik. Bizim teknedeki arkadaşımız bizdeki Zodyak botla yanlarına gitti. Onları kurtardı. Kıyıya çıktık. Biz de onların teknesini kıyıya çektik" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2009 Pazar 18:48:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?