4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Çuvaldaki kadın cesedinin sırrı çözüldü

Beykoz'da dedikodu yaptığını ileri sürdükleri 33 yaşındaki temizlikçi Melek Güre’yi 40 bıçak darbesiyle öldürdükten sonra cesedini parçalayarak çöpe attıkları iddia edilen 4 kişi gözaltına alındı.

Beykoz Yeni Mahalle Dr. Ömer Besimpaşa Caddesi Merdivenli sokakta geçen 1 Nisan sabahında okula giden öğrenciler tarafından parçalandıktan sonra çöp poşetlerine konulmuş kimliği belirsiz kadın cesedi bulundu. 

Olayın bildirilmesi üzerine harekete geçen Cinayet Büro Amirliği Ekipleri, soruşturma başlattı. Kadın cesedinin arasında tekstil atölyesi artığı kumaş parçaları bulundu. Olay öncesi o civarda kaybolan kişileri araştıran ekipler, cesedin 4 çocuk annesi Melek Güre’ye ait olduğunu belirledi.

Yapılan araştırmada, bulunan kumaş parçalarının kaynağı olan tekstil atölyesi tespit edildi. Ardından bu atölyede çalışan 29 yaşındaki Şerif Çelebi cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilerek sorgulaması yapılan Şerif Çelebi ifadesinde, “Yengem Ümmühan Çelebi’nin, Ahmet Atmaca ile ilişkide olduğu dedikodusunu yaptığı için ağabeyim Yaşar Çelebi ile birlikte Melek Güre'yi öldürdük” dedi.

Bunun üzerine, 42 yaşındaki Yaşar Çelebi, 30 yaşındaki Ümmühan Çelebi ve Ahmet Atmaca da yakalanarak gözaltına alındı. Sorgulamalarında cinayeti birlikte işlediklerini kabul eden Yaşar Çelebi, “Eşim Ümmühan Çelebi ile Melek Güre temizlik işinde aynı işyerinde çalışıyorlar. Melek Güre, eşimin Ahmet Atmaca ile ilişkide olduğu dedikodusunu yaymış. Bunun üzerine onu bir vesileyle bizim eve çağırdık. Evde, aramızda tartışma çıkınca, kardeşim Şerif Çelebi ile birlikte bıçaklayarak öldürdük. Ardından cesedi parçaladıktan sonra poşetlere koyup çöp konteynerinin yanına bıraktık” diye ifade verdi. Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki işlemleri tamamlanan 4 zanlı Beykoz Adliyesi’ne sevk edildi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2008 Perşembe 17:38:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?