30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Dansın harika çocuğu İstanbul'da

İngiltere'de katıldığı bir yetenek yarışmasında yaptığı figürlerle tüm dünyada tanınan 11 yaşındaki Aiden Davis, bir firmanın reklam filmi için İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı'nda hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaşan Aiden, kısa bir dans gösterisi sundu.

İngiltere'nin popüler yetenek yarışması "Britain's Got Talent'"te sergilediği dans figürleriyle birinci olan ve bu sayede adını dünyaya duyuran 11 yaşındaki Aiden Davis bir reklam filminde oynamak üzere bugün Türkiye'ye geldi. Bir gıda firmasının reklam filminde oynayacak olan minik dansçı İngiliz Aiden Davis annesi ile birlikte bugün Türk Hava Yolları'nın tarifeli uçağı ile Londra'dan İstanbul'a gelişinde Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde hayranları tarafından karşılandı. Aiden'i karşılamak

için ellerinde posterlerle bekleyen hayranları ise fotoğraf çektirmek ve imza almak için birbirleriyle yarıştı. Kendisini karşılamaya gelenleri görünca şaşıran Aiden, minik bir dans şovu da yaptı. Dans gösterisini yolcular da meraklı gözlerle izledi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2009 Salı 15:43:02
Güncelleme :28 Ekim 2009 Çarşamba 10:27:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?