20
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Darülaceze bayram yeri gibi

Tüm Yaşlılara ithaf edilen ve 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan ‘Dünya Yaşlılar Haftası’, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Darülaceze Müdürlüğü’nde düzenlenen etkinliklerle kutlanmaya devam ediliyor.

İstanbul Darülaceze Müdürlüğünde ‘Yaşlılar Haftası Eğlenceleri’ adı altında kurum sakinlerine yönelik bir eğlence daha düzenlendi.

Darülaceze bünyesinde bulunan ve yaşamını tekerlekli sandalye ya da yatağa bağımlı olarak sürdüren sakinlerin kaldığı ‘Huzur Sitesi’nde düzenlenen eğlenceye Darülaceze sakinleri ve Mithat Paşa Kız Meslek Lisesi öğrencileri katıldı.

Huzur sitesinde yaşayan ve doğum günleri mart ayı içerisinde bulunan sakinler için hazırlanan doğum günü pastasının kesildiği program, öğrencilerin düzenlediği palyaço gösterisiyle başladı.

Öğrenciler tarafından çalınan bağlama ve gitar eşliğinde söylenen şarkılarla devam eden program, sunulan ikramlarla son buldu.

Öte yandan Mithat Paşa Kız Meslek Lisesi öğrencilerinin doğum günü kutlanan yaşlılara verdikleri küçük hediyeler, darülaceze sakinlerinin duygulu anlar yaşamasına neden oldu. Mithat paşa Kız Meslek Lisesi öğrencilerinin katkılarıyla düzenlenen organizasyonda gönüllerince eğlenen darülaceze sakinleri, bu tür eğlencelerin devam etmesini istediklerini belirtirken yaşlılar haftasında kendilerini yalnız bırakmayan öğrencilere de teşekkür etti.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 23 Mart 2005 Çarşamba 17:06:40
Güncelleme :28 Mart 2005 Pazartesi 13:24:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?