20
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Darülaceze sakinlerine dini sohbet

Kayışdağı Darülaceze Müdürlüğünde kalan sakinler, kurum yönetiminin haftanın belli günlerinde düzenlediği dini sohbetlere katılarak boş vakitlerini değerlendirme olanağı buluyor.

İstanbul Darülaceze Müdürlüğü yönetiminin talebi üzerine Kadıköy Müftülüğünün görevlendirdiği hocalar tarafından düzenlenen sohbet programları, Darülaceze sakinleri tarafından yoğun ilgi görüyor.

Tahsis edilen Hocalar tarafından düzenlenen sohbet programları, Kuran-ı Kerim okunmasıyla başlıyor. Program çerçevesinde, seçilen dini içerikli bir konunun da işlendiği organizasyona isteyen tüm Darülacezeliler katılabiliyor.

Pazartesi günü düzenlenen sohbete katılan Darülaceze Sakinlerinden Aysel Esendere organizasyonla ilgili şunları söyledi:

"Yaz mevsiminin de gelmesiyle Darülaceze dışına geziler daha da sıklaştı. Ama bu tür dini içerikli programların eksikliğini çok hissediyorduk. Yönetimimize böyle bir eksikliği giderdiği için çok teşekkür ediyoruz. Müftülükten gelen hocalarımız da çok güzel konulardan bahsediyor. Hayatımızdaki bir boşluğu doldurdular yani. Hepsine sonsuz teşekkür ediyoruz."

Darülaceze yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre bu sohbetler bundan sonra her haftanın belli bir gününde yapılmaya devam edecek.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2005 Pazartesi 16:03:43
Güncelleme :13 Haziran 2005 Pazartesi 16:06:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
burcu genç IP: 88.245.86.xxx Tarih : 20.01.2009 00:58:42

selamün aleyküm benim sizden bir ricam olucaktıda umarım bana evet yada hayır bile deseniz bir cevap verirsiniz ben eğer müsade edilirse darülaceze sakinlerinizi evimde konuk etmek istiyorum yani ailece istiyoruz bunu gerçekten çok istiyoruz lütfen bu isteğimizi geri çevirmeyin çok istiyorum ziyaret etmek ama çalışıyorum ancak bu şekilde bana bi yardımınız dokunabilirmi acaba cevap beklicem hayırlı akşamlar