4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Dayakçı babasını öldürdü

İstanbul Ataşehir'de, aralarında şiddetli geçimsizlik yaşanan O.S (42) ve eşi Ö.S (40) arasındaki kavga cinayetle sonuçlandı.

Olay, saat 22.00 sıralarında Mimar Sinan Mahallesi Bülbül Sokak'taki 9 numaralı apartmana 3 ay önce taşınan 4 kişilik S. ailesi, sık sık geçimsizlik yaşadı. Dün akşam saatlerinde O.S ile eşi Ö.S arasında yine tartışma yaşandı. Alkol aldığı sırada eşini döven O.S, çocuklarına da tepki gösterdi.

Ailenin 24 yaşındaki anaokulu öğretmeni kızları G.S, aile içinde yaşanan şiddet yüzünden bol miktarda hap içerek intihara kalkıştı. Bu sırada evde annesinin tekrar dayak yemesini hazmedemeyen 17 yaşındaki D.S., mutfaktan eline geçirdiği bıçakla babasını sırtından 2 kez vurdu.

Baba O.S, sağ kürek kemiğinden aldığı bıçak darbeleriyle ağır şekilde yaralanırken, peşinden gelen oğlundan kaçmak için can havliyle 1'inci kattaki evlerinin balkonundan aşağıya atladı. Yaklaşık 150 metre koşan O.S otobüs durağı yakınlarındaki bir marketin önünde yere yığıldı. Babasının peşinden gelen D.S ise, çevrede bulunanlara "Babamı bıçakladım. Ambulans çağırın" diye bağırdı.

Bu sırada görgü tanığı Ömer Ürün, durumu hemen polise ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Olay yerine kısa sürede gelen polis ve sağlık ekipleri, ambulans ile Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen O.S yaşamını yitirdi.

Aile içi şiddet yüzünden bunalıma girerek hap içen G.S ise Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak midesi yıkandı. 9 tane hap içtiği öğrenilen ana okulu öğretmeninin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Yaşanan trajediyi öğrenir öğrenmez hastaneye gelen S. ailesinin yakınları gözyaşlarına boğuldu. Olay sonrası gözaltına alınan D.S. ise Üsküdar'daki Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Bıçaklamayı oğlunun yapmadığını, kocasını kendisinin bıçakladığını iddia eden Ö.S ise Şehit Salih Sevgican Polis Merkezi'ne götürülerek ifadesi alındı.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2011 Salı 18:32:31
Güncelleme :24 Ağustos 2011 Çarşamba 16:10:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?