4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Dayan ambulans geliyor

Şişli’de dün 01.00 sıralarında arkadaşlarıyla gezmeye çıkan Volkan Yılmaz (27), Cumhuriyet Caddesi’nde direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobiliyle bir midibüse arkadan çarptı.

Savrulan otomobil gidiş ve geliş yönünü birbirinden ayıran ağaçlara çarparak durdu. Bu sırada Taksim’e doğru yürüyen Serpil Korkmaz, yaralılara yardım etmek için otomobilin yanına koştu. Çevredekiler tarafından otomobilden çıkartılan Volkan Yılmaz, Orhan Türker (14) ve Faruk Altunbaş (25) asfalta yatırıldı. Volkan Yılmaz’ın kanayan başını kucağına alarak tampon yapan Serpil Korkmaz, bir yandan da, "Merak etmeyin. Ambulans az sonra gelecek. Yaralarınız o kadar ağır değil. İyileşeceksiniz" diyerek moral vermeye çalıştı. Ambulans gelene kadar yaralıların başından ayrılmayan Serpil Korkmaz, ambulans geldikten sonra da yaralılara müdahale eden sağlık ekiplerine yardım etti. Hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2008 Perşembe 12:41:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
halıl merter korkmaz IP: 78.176.36.xxx Tarih : 5.11.2008 22:26:30

o kazadakı beyaz gomleklı cocuk benım karsımdakı de annem ben o gun sunu anladım kı ınsan hayatı cok ucuz orada bılen de gelıyor bılmeyen de gelıyor..o kaza hala gozumun onunden gıtmıyor.. ınsanlar hıç saglık kontrolu bılmedıgı halde gelıp orada yaralıları oynatmaya kalkıyordu allahıma sukurler olsunkı 3 kısıde saglıklı hafıf yaralılardı