3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Deloitte kadrosunu güçlendiriyor

Yeni döneme hazırlanan Deloitte kadrosunu hızla büyütüyor. Kuruluşun vergi, denetim, kurumsal risk, kurumsal finans ve yönetim danışmanlığı bölümlerinde görev almak üzere eğitimlerini başarıyla tamamlayan 170 yeni çalışan Deloitte müşterilerine hizmet vermeye başladı.
 
Dünyada ve Türkiye'de hızla büyüyen Deloitte, kadrosunu güçlendirmeye de devam ediyor. Faaliyet gösterdiği yaklaşık 140 ülkede 135 bin çalışanı bulunan kuruluş, Türkiye'de 170 yeni çalışanına Maslak Sun Plaza'daki yeni ofisinde merhaba dedi. Deloitte Türkiye, denetim, vergi, kurumsal risk hizmetleri, kurumsal finans ve danışmanlık bölümlerinde görevlendirmek üzere işe aldığı yeni çalışanlarına eylül ve ekim aylarında yaklaşık 5 bin adam/gün yeni ofis eğitim salonlarında eğitim verdi. Eğitimlerde yeni çalışanlara Deloitte'un mükemmelliğin standardı olma misyonu doğrultusunda, son teknolojiyi kullanarak müşterilere kaliteli hizmet vermek için gerekli mesleki ve teknik donanımın kazandırılması amaçlandı.
 
Deloitte Türkiye Kıdemli Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Levent Yaveroğlu, işteki ilk günlerinde genç meslektaşlarına Deloitte değerlerini anlattı. Yaveroğlu, konuşmasında, Business Week dergisinde yayımlanan bir araştırmada Deloitte'un kariyer yapmak için en iyi ilk üç şirket içinde yer aldığını ve Deloitte'ta çalışmanın çalışanlara hem kısa hem de uzun vadede çok getirileri olduğunu vurguladı. Türkiye'de, kariyerlerinde ilerleyen "profesyonel" çalışanlarına "şirket ortağı" olma imkanı veren nadir firmalardan olan Deloitte'un son bir kaç yılda çok hızlı büyüme gösterdiğini ve bu büyümenin devam edeceğini belirten Yaveroğlu, "Deloitte Türkiye, küresel Deloitte'un önemli bir parçasıdır. Türkiye'de güçlü bir konumumuz var. Finans ve enerji başta olmak üzere, pek çok sektörde çok yüksek pazar paylarına sahibiz. Capital 500 listesinde yer alan birçok kuruluş bizim müşterimiz. Müşterilere artı değer yaratarak bu büyümeyi sürekli kılacağız" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2006 Pazar 16:36:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?