3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Demirdöküm Vaıllant'a komşu geldi

DemirDöküm'ün Vaillant ile birleşmesinin ardından hayata geçirilen entegrasyon çalışmalarına paralel olarak DemirDöküm Genel Müdürlüğü, Vaillant'ın Çengelköy'deki binasının yanına taşındı.


Vaillant Group Türkiye CEO'su Christoph M. Grosser, çalışmaların tam bir sinerji ile yürütülebilmesi ve sektörün iki dev isminin birlikte bir takım olarak yoluna devam edebilmesi için bu taşınmanın çok yararlı olacağını belirtti. Çengelköy'ün merkezinde, 5 bin 430 metrekarelik kapalı alana sahip 7 katlı binada, son teknoloji otomasyon sistemleri kullanıldı. Binalar arasındaki iletişimi ve ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla üçüncü katlar arasında bir köprü inşa edildi.


Bina açılışı nedeniyle Türkiye'ye gelen Vaillant Group CEO'su Claes Göransson, Vaillant Türkiye'nin 15 yıldır Türkiye pazarında gösterdiği üstün başarının grup içinde her zaman büyük ilgi topladığını belirterek, 133 yıllık Vaillant tarihindeki en büyük ikinci yatırımın DemirDöküm birleşmesi için yapıldığını sözlerine ekledi. Göransson, büyüyen Vaillant'ın dünya ekonomisinin en önemli aktörlerden biri olduğunu da vurguladı.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2008 Salı 01:46:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?