30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Deniz Feneri'ne şok baskın

ANKARA Cumhuriyet Savcılığı talimatı doğrultusunda başta Deniz Feneri Derneği'nin Zeytinburnu'ndaki genel merkezi olmak üzere bir çok adrese operasyonlar düzenlendi. Baskınlar arasında Kanal 7 televizyonu da bulunuyor. Arama haberi sonrası Kanal 7 Televizyonu'ndan yazılı açıklama yaptı.

Operasyon için sabahın erken saatlerinde düğmeye basıldı. Ankara'dan gelen özel ekiplerin düzenlediği operasyona İstanbul Mali polisi de destek veriyor.

İstanbul Zeytinburnu, İkitelli ve Kartal'da bulunan Deniz Feneri bağlantılı yerlerde şu an arama yapılıyor. 16 ayrı noktada aramaların süreceği belirtiliyor.

Ankara Kaçakçılık Daire Başkanlığı ve İstanbul Mali Şube Müdürlüğü ekipleri yaptığı baskında ele geçirdikleri belgeleri incelemeye aldı. Savcının talimatıyla şimdilik gözaltı olmayacak. Konuyla ilgili olarak soruşturma devam ediyor.

Kanal 7'den yazılı açıklama

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı doğrultusunda Eyüp'teki Kanal 7 televizyonunda arama yapılıyor.

 Kanal 7'den yapılan yazılı açıklamada, "Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Deniz Feneri e.v soruşturması kapsamında mahkeme kararıyla Kanal 7 binasında emniyet mensupları tarafından arama yapılmaktadır" denildi.

 

Hürriyet
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2009 Cuma 10:36:25
Güncelleme :16 Ekim 2009 Cuma 10:50:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?