1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Denizcilik tutkunları fuara akın etti

Denizcilik tutkunlarına kapılarını açan Avrasya Boat Show, yoğun ilgi görüyor. 

Fuarı aralarında iş adamları, yazarlar, sanatçılar, sporcular ve mankenlerinde bulunduğu geniş bir ziyaretçi yelpazesi geziyor. Fuarda lüks tekneler, yatlar, aksesuarlar, yelkenliler ve ekipmanlar yer alıyor. "Nazenin IV" isimli teknesiyle dünya turuna çıkan ve 28 bin 250 deniz mili yol kat ederek 5 kıtaya ulaşan Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç da fuara ilgi gösteren iş adamları arasında yer aldı. 

Avrasya Boat Show fuarına gelerek CNR Holding yönetimi tarafından karşılanan Koç, fuarın sektöre önemli bir katkı yapacağına inandığını belirtti. Rahmi Koç, Türk yatçılık sektörünün dünya çapında önemli bir yere geldiğini ve söz sahibi olduğunu da söyleyerek sektörden umutlu olduğunu bildirdi. 

30 bin metrekarelik bir alanda gerçekleşen Avrasya Boat Show Türk Yatçılık Sektörü'nün dünya klasmanında yer alan firmalarla aynı platformda buluşmasını sağlıyor. Avrasya Boat Show, katılımcı ve ziyaretçi açısından bulunduğu sektöre büyük ivme kazandıracak. 16 bin metrekare net stand alanı ile sektöründe bugüne kadar gerçekleştirilen en büyük fuar olma özelliği taşıyan Avrasya Boat Show, en fazla tekne ve yelkenlinin sergilendiği fuar olarak dikkatleri üzerine çekiyor. 

180 firmanın katıldığı fuarda tekne aksesuarları ve tekne yapım malzemeleri, sürat ve gezi tekneleri, motor yat ve güç ekipmanları, motorlu tekne ve yatlar, yelkenli tekne ve yatlar, marinalar ve donanımları, su sporları donanımları, deniz giyim ve aksesuarları, deniz kurtarma ve acil durum malzemeleri sergileniyor.
iha
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2007 Pazartesi 14:44:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?