6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Denizden mühimmat yerine araba çıktı

ORDUEVİ YAKININDA DENİZDE SİLAH ARAYAN POLİS, ÇALINTI OTOMOBİL BULDU

Maltepe Orduevi'nin yaklaşık 50 metre ilerisinde denizde silah bulunduğu ihbarı üzerine arama yapan polis, 2 adet çalıntı otomobil buldu.

Alınan bilgiye göre, birkaç gün önce güvenlik güçlerine gelen bir ihbarda, Maltepe Orduevi'nin yaklaşık 50 metre ilerisinde bulunan askeri iskelede denizde silah olduğu bildirildi. Bunun üzerinde inceleme yapan polis, denizin dibinde 2 adet araç olduğunu gördü. Plakalardan yola çıkarak inceleme başlatan güvenlik güçleri, araçların çalıntı olduğunu belirledi. Bunun üzerine araçların denizden çıkartılması için bugün çalışma başlatıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri gerekli hazırlıkları yaptıktan sonra

çalışmalara başladı. Dalgıçlar deniz dalarak araçları iple bağladı. Vinç yardımıyla araçlar yukarı çekildi. Çevrede toplanan vatandaşlar da yapılan çalışmaları meraklı gözlerle izledi.

Öte yandan, çalıntı araçların uzun süreden beri denizde olduğu belirlendi. Akşam 18.00'dan sonra askeri iskelede görevli personel olmadığı ve araçların bu saatten sonra denize atıldığı öne sürüldü. Olayla ilgili incelemeler sürüyor.

ORDUEVİ YAKININDA DENİZDE SİLAH ARAYAN POLİS, ÇALINTI OTOMOBİL BULDU
İHA
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2010 Pazartesi 15:35:02
Güncelleme :20 Nisan 2010 Salı 00:02:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?