6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Denizden vahşet çıktı!

TUZLA'DA BABA-KIZIN BİRBİRİNE BAĞLI CESETLERİ BULUNDU

Tuzla sahilinde birbirlerine ip ve taşla bağlı vaziyette baba ile kızın cesedi bulundu. Denizden çıkarılan cesetler, Tuzla Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Alınan bilgiye göre, Tuzla Postana Mahallesi Levent Belde Sitesi sahil şeridinde bulunan bazı balıkçılar, saat 19.00 sıralarında deniz yüzeyinde birbirlerine iple bağlı iki ceset gördü. Bunun üzerine balıkçılar, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, denizdeki cesetleri tespit ettikten sonra itfaiye ve deniz polisinden yardım istedi. Olay yerine intikal eden deniz polisi kısa sürede iki cesedi denizden alıp karaya çıkardı. Denizden çıkarılan cesetlerin bir baba-kıza olduklarını tespit

edildi. Ferit K. (30) ile 5 yaşındaki kızı Rujin K. Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından yapılan ilk incelemelerin ardından, ambulansla Tuzla Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Cesetlerin daha sonra incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılacağı öğrenildi.

Yetkililer, son 24 saattir denizde olduklarını tahmin ettikleri cesetlerin ilk bulgularında olayın cinayet değil intihar boyutunun ağır bastığını ifade ettiler.

Bu kişilerin intihar mı yoksa cinayete mi kurban gittikleri yapılacak Adli Tıp Kurumu incelemelerinin ardından netlik kazanacak.

TUZLA'DA BABA-KIZIN BİRBİRİNE BAĞLI CESETLERİ BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2010 Pazartesi 21:21:03
Güncelleme :28 Eylül 2010 Salı 09:02:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?