7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Dentur tekneleri de bedava

CUMARTESİ KÖPRÜLERİN YANI SIRA DENTUR TEKNELERİ DE ÜCRETSİZ

Garanti Bonus Card, 10. yaşını kutladığı 17 Nisan 2010 Cumartesi günü köprülerin yanı sıra Dentur tekneleriyle de boğazı bedava geçme fırsatı sunuyor.

Bankadan yapılan açıklamaya göre Garanti Trink özelliği olan Bonus Trink, GS Bonus, Money Card, Shop&Miles ve Extragenç gibi kartlara sahip İstanbullular, Kabataş- Beşiktaş-Üsküdar hattında hizmet veren Dentur teknelerini de bedava kullanabilecek.

Garanti aynı zamanda tüm İstanbullulara, bayramlarda olduğu gibi 17 Nisan 2010 Cumartesi günü saat 23:59'a kadar, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprülerinden ücret ödemeden geçme fırsatı sunuyor. Ulaştırma Bakanlığı'nın destek ve izniyle devlet kuruluşları haricinde ilk kez bir özel sektör firması tarafından yapılan bedava köprü geçişi uygulamasından, yalnız Bonus Card sahipleri değil, tüm İstanbullular yararlanabilecek.

Garanti Bankası, yaklaşık 1,5 milyon kişinin köprülerden bedava geçmesi beklenen 17 Nisan'da, Eskişehir, Diyarbakır, Samsun ve Ayvalık'taki toplu ulaşımı da, Trink özelliği olan kart sahipleri için 20 Mayıs'a kadar ücretsiz yapacak. Garanti Bankası, boğazı geçmek için Dentur teknelerini kullanan ve Eskişehir, Diyarbakır, Samsun ve Ayvalık'ta şehiriçi yolculuk yapan Trink özellikli kart sahiplerine, 17 Nisan günü 4 kez ücretsiz ulaşım hakkı sağlarken, kampanya 20 Mayıs'a kadar devam edecek.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2010 Cuma 09:55:02
Güncelleme :16 Nisan 2010 Cuma 10:21:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?