5
Mayıs
2024
Pazar
İSTANBUL

Derbi sevincine kan bulaştı

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan derbi maçın ardından bıçaklanan Fenerbahçe taraftarı hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Fenerbahçe forması giyerek arkadaşlarıyla yürüyen Burak Yıldırım (20), Edirnekapı'daki Şehitlik metrobüs durağı çıkışında, henüz kimliği tespit edilemeyen kişi ya da kişilerin saldırısı sonucu bıçaklandı.

Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından Yıldırım'ı, Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırdı. Yıldırım, müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olay yerindeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri, olaya karışan kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.  

FENERBAHÇE’DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI…

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün resmi internet sitesi www.fenerbahce.org’tan duyurulan mesajda, “Taraftarımız Burak Yıldırım'ın, bu akşam oynanan Fenerbahçe-Galatasaray lig maçı sonrası evine giderken, Edirnekapı Metrobüs Durağı'nda, bir grup tarafından, hunharca katledildiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.
Terörün renginin olamayacağı gerçeğiyle birlikte, bu vahim olayın dikkatle ve ısrarla takipçisi olacağımızı bildirir, Burak Yıldırım'a Allah'tan rahmet; acılı ailesine ve Camiamıza başsağlığı dileriz” denildi.

GENÇ FENERBAHÇELİLER, ÖLDÜRÜLEN BURAK YILDIRIM İÇİN BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ…

Sarı Lacivertli kulübün etkili taraftar grupları arasında yer alan Genç Fenerbahçeliler, maçın ardından Edirnekapı’da bıçaklı saldırı sonucu öldürülen Burak Yıldırım için baş sağlığı mesajı yayınladı. Yayınlayan mesaj şöyle: “Burak Yıldırım kardeşimizin Fenerbahçe-Galatasaray maçı sonrası dönüş yolunda Edirnekapı metrobüs durağı yakınlarında Galatasaray taraftarları tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.. Kardeşimize Allah'tan rahmet diler, Burak kardeşimizin ailesine ve sevenlerine sabır; tüm camiamıza ve üyelerimize başsağlığı diliyoruz.”

AA/iha
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2013 Pazartesi 09:35:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?