2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Dernek görünümündeki kumarhane

Esenyurt'ta bir dernekte kumar oynatıldığını belirleyen jandarma, biri kadın 28 kişiyi gözaltına aldı. Olayla ilgili 1 kişi, tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İstanbul Jandarma Komutanlığı ekipleri, ''yardımlaşma derneği'' adı altında faaliyet gösteren bir dernek merkezinde kumar oynatıldığını belirledi.

Dernekte ''giriş kapısı mobilyalarla gizlenmiş ve özel kartı bulunan müşterilerin girebildiği'' bir bölümün bulunduğu ve içi ile dışının sürekli
kameralarla gözlendiğinin anlaşılması üzerine, Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan alınan arama kararı ile söz konusu adrese operasyon düzenlendi.

Operasyon, lokalin kapalı bulunması gereken gece saatlerinde gerçekleştirildi. Kumarhanenin gizli girişi kontrol altına alındıktan sonra
başlayan operasyonda, içeride kumar oynadığı belirlenen 22 kişi ile kumara aracılık ettiği tespit edilen biri kadın 6 kişi gözaltına alındı.

Burada yapılan arama sonucunda, 50 bin YTL, 10 bin 185 dolar, 5 bin 50 Avro, 20 bin YTL'lik çek, çok sayıda senet, bol miktarda marka ve pul ile 400 deste oyun kağıdı ele geçirildi. Ayrıca, 5 gram kokain, 5 gram esrar ve 150 gram eroin ile 1 adet ruhsatsız tabanca da bulundu.
 
İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen kişilerden Fahrettin K'nın tutuklanarak cezaevine konulduğu kaydedildi.
A.A
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2006 Pazartesi 16:17:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?