30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Dikkatsiz koca motordan düşürdü

Maltepe'de motosiklet sürücüsü vitesi dört yerine bire takınca az kalsın eşini öldürüyordu. Vitesin yerini karıştıran sürücü vitesi yanlış takınca arkasında oturan eşi yola düştü.

Eşinin hatası yüzünden yola savrulan talihsiz kadın ölümden dönerken olay yerine gelen ambulansla hastanaye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre, Fındıklı-Başıbüyük yolu üzerinde 34 EJU 23 Plakalı motosikletle eşiyle birlikte seyir halinde olan sürücü rampadan aşağı inişte vites değiştirmek istedi. İddiaya göre, üçte olan vitesi dört yerine bire takınca motosikletin arkasında oturan eşi T.T (47) dengesini kaybedip yola savruldu. Kafasından ve vücudunun çeşitli yerlerinde yaralanan talihsiz kadın yerde ambulans bekledi. Olay yerindeki polis ekipleri kazayla ilgili bilgi alırken, trafiğin kontrollü olarak akışına izin verdi.

Yaptığı hata yüzünden eşinin ölümden dönmesine neden olan ve ismini vermek istemeyen motosiklet sürücüsü kazanın ardından eşinin başından ayrılmadı. Olay yerine gelen ambulanstaki sağlık ekipleri yerde kanlar içinde yatan talihsiz kadına ilk müdahaleyi yaparak boynuna boyunluk taktıp ardından dikkatli bir şekilde sedyeye konularak ambulansla hastaneye kaldırdı.

Bir görgü tanığı ise kazanın sürücünün yanlış vites değiştirmesinden kaynaklandığını söyledi. Görgü tanığı, "Eşiyle birlikte seyir halindeyken, vitesi üçten dörde takacağına bire takmış. Motor dengesini kaybedince ardında oturan bayan yere düşmüş" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2009 Pazartesi 13:35:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?