30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Doğalgaz bomba gibi patladı

Ankara'da 7 öğrencinin kombiden sızan gazla ölmesinden sonra, İstanbul'da da doğalgaz patlaması meydana geldi. Patlamanın meydana geldiği evin yan duvarını yıkan patlamada, şans eseri ölen ve yaralanan olmadı.

Maltepe'deki bir eve 4 gün önce kiracı olarak taşınan Şükriye Sıvıç, doğalgaz kokusu duyunca ev sahibinden yardım istedi.

Ev sahibi doğalgaz çıkışı olan bir boruyu sıkarken çatlattı, ancak durumu fark edemedi. Şükriye Sıvıç ve çocuklarının evde bulunmadığı sırada kırılan borudan sızan gaz bomba gibi patladı. Evin yan duvarını yıkan patlamada mucize eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Şükriye Sıvıç ile eczanede çalışan kızı İnci ve özel bir hastanede çalışan oğlu Adem, 4 gün önce Maltepe Gülsuyu Mahallesi, Başacar Sokak, 5 numaradaki eve kiracı olarak taşındı. Şükriye Sıvıç, taşındığından beri kesilmeyen doğalgaz kokusunu ev sahibine haber verdi. Ev sahibi dün sızıntının nedeni olarak belirlediği doğalgaz borusunu kendi başına sıktı. Bu sırada boru çatladı. Şükriye Sıvıç ve çocukları tamiratın ardından akraba ziyaretine gitti.

Çatlak borudan sızan gaz saat 20.00'de bomba gibi patladı. Patlama sonucunda mutfak ve oturma odasının dış duvarı çöktü. Oturma odasındaki koltuklar dışarı fırladı. Patlamanın ardından İGDAŞ ekipleri evde inceleme yaptı. Ekipler patlamanın borudaki çatlak nedeniyle meydana geldiğini tespit etti.

...
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2009 Cuma 01:41:48
Güncelleme :2 Ocak 2009 Cuma 10:43:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
selami kırcı IP: 88.252.176.xxx Tarih : 2.01.2009 15:44:50

Hepsinede allah rahmet eylesin