8
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Doğum günü partisi ölümle bitti

Doğum günü kutlaması yapan Gürcü işçiler alkolden zehirlendi: 2 kişi öldü, 2 kişi komada.

Eyüp Habibler Eski Edirne Asfaltı üzerinde bir gecekonduda kalan Gürcistan uyruklu 4 arkadaş doğum günü kutlaması yaparken zehirlendi. İlk belirlemelere göre kolonya ile suyu karıştırarak içen işçilerden zehirlenen 2 kişi öldü, 2 kişi ise komaya girdi.

Olay Habibler’de bir gecekonduda meydana geldi. İnşaatlarda çalışan ve dün akşam alkol alan arkadaşlar sabaha doğru rahatsızlanınca durumu cep telefonuyla bir arkadaşlarına bildirdi. Gecekonduya gelen İlhan Sarı dört arkadaşı baygın halde görünce jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri iki kişiyi tüm müdahalelere rağmen kurtaramadı. Baygın halde bulunan diğer iki kişi ise hastanede tedavi altına alındı.

Dört arkadaşın geçici işçilik yaptığını belirten İlhan Sarı “Ben tekstil işi yapıyorum. Kendilerini günlük olarak zaman zaman çalıştırdım. Bana kalacak yerlerinin olmadığını söylediklerinde bu gecekonduyu tutmaları için aracı oldum. Telefondan haber alıp geldiğimde baygın haldeydiler. Doğum günü kutlamış ve alkol almışlar. Jandarma ve ambulansa haber verdim” şeklinde konuştu.

Gürcistan uyruklu dört arkadaşın turist olarak Türkiye’ye geldikleri öğrenilirken, jandarma ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

...
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2012 Pazartesi 11:55:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?