3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Doğumevinde Pitbull dehşeti

Zeytinburnu'nda gelinini doğuma götürdüğü hastanede Pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayan talihsiz kadın dehşet anını anlattı. Geçimini eşiyle birlikte kağıt toplayarak sağlayan ve dükkandan bozma evlerinde elektrik sobasıyla ısınmaya çalışan yaşlı kadın, görevlilerden davacı olduğunu söyledi. 

Zeytinburnu'ndaki Semiha Şakir Doğumevi Hastanesi'nde geçen pazar akşamı yaşanan olayda, gelinini doğuma getiren Fehiman Özcan bekleme salonundayken otomatik kapıdan içeri giren Pitbull cinsi köpeğin saldırısına maruz kaldı. Fehiman Özcan, köpekle yaşadığı boğuşma sırasında yaralandı. Ölümden dönen yaşlı kadın, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Özcan'a saldıran Pitbull cinsi köpeğin ise görevliler tarafından coplarla öldürüldüğü iddia edilirken, köpeğin kuduz ihtimaline karşı Pendik Araştırma Enstitüsü'ne gönderildiği öğrenildi. 

Yedikule'de yeni doğum yapan gelini ve torunlarıyla beraber dükkandan bozma tek odalı bir evde yaşayan Fehiman Özcan, yaşadığı dehşet anını anlattı. Geçimini eşiyle birlikte kağıt toplayarak sağlayan ve dükkandan bozma evlerinde elektrik sobasıyla ısınmaya çalışan Fehiman Özcan, olay günü gelinini doğum için hastaneye götürdüğünü söyledi. Özcan, "Bekleme salonunda beklerken köpek birden içeri girdi ve aniden üzerime atladı. Köpekle boğuşmaya başladık, vücudumun çeşitli yerlerinden ısırdı. Canımı güçlükle kurtardım. Çevredeki güvenlik görevlileri yardım etmedi. Köpeği uzaklaştırdılar ancak daha sonra tekrar saldırdı. Daha sonra yine birinin yardımıyla güvenlik kulübesine sığındım. Coplarla köpeğe vurup öldürmüşler. Beni de ambulansla Haseki'ye götürdüler" dedi.
 
Düzenli olarak 40 gün boyunca kuduz aşısı olacağını anlatan talihsiz kadın, bacağındaki yaraları ve köpeğin parçaladığı kıyafetleri göstererek, "Hastaneden davacı oldum. Bu bir hayat meselesi. Davamdan geri adım atmayacağım, hakkımı sonuna kadar arayacağım" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2008 Çarşamba 17:18:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?