4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Doğumu mucize yaşamı ise çile

Menenjit nedeniyle beyin ölümü gerçekleşen Yıldız Alçı’nın karnında yaşatıldıktan sonra dünyaya gelen bebeği Sadi Rıza Ceyhan’ın evine, üç gün önce hırsız girdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın hediye ettiği Bahçelievler’deki eve giren hırsız, giriş kattaki daireden elektrik süpürgesi, televizyon, yorgan ve battaniye çaldı. Akşam eve geldiğinde soyulduklarını gören Sadi Rıza’nın babası Erdinç Ceyhan hemen polise haber verdi. Polisin evde yaptığı incelemede hırsızın pencereyi zorlayarak içeri girdiği belirlendi. Evde hırsıza ait parmak izi de bulundu. Dayısının marketinde çalışmaya başladığını belirten Erdinç Ceyhan, "Ben evde olmadığım zamanlar ablam çocuklarla evde yalnız kalmaya korkuyor. Bu yüzden Sadi bebeği ve diğer çocukları alıp kendi evine götürmüştü. Akşam geldiğimde de evin soyulduğunu gördüm" dedi.

Annesinin karnında yaşatıldı

İÜ Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde 5 Ocak 2008’de beyin ölümü gerçekleşen annesi Yıldız Alçı’nın karnında 3 hafta makineye bağlı olarak yaşatıldıktan sonra, 24 Ocak’ta dünyaya gelen Sadi Rıza, medya "mucize bebek" olarak anıldı. doğduktan sonra 40 gün boyunca özel bakım ünitesinde tedavi görüp sağlığına kavuşan Sadri Rıza’nın babasına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, bir daire hediye etmişti.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2008 Perşembe 03:34:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?