4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Doktor Esra neden intihar etti?

İSTANBUL Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde görevli anestezi doktoru Esra Yılmazlar (32), Fatih’teki evinde koluna anestezi ilacı enjekte ederek intihar etti.

Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitiren Esra Yılmazlar, 2 yıldır İstanbul Üniversitesi Anestezi ve Reanimasyon Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimi alıyordu.

Esra’nın dün sabah odasından çıkmaması üzerine anne Emine Bülüç içeri girince kızını yatağında cansız buldu. Yanında iki boş enjektör, Propofol adlı ilacın boş şişesi ve annesine yazdığı mektup vardı. Eniştesi Doktor Ömer Yılmaz, Esra’nın uzmanlık eğitiminde üstleriyle problem yaşadığını ve istifaya zorlandığını öne sürdü.

Anne Emine Bülüç ise,"Kızım, hastanede uzman doktorlar tarafından hastaların yanında ’Beceriksiz’ denilerek aşağılandığını anlatıyordu" diyerek İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden şikayetçi olacağını söyledi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2008 Cumartesi 12:26:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
NURAN ÖZKAN IP: 88.233.28.xxx Tarih : 24.11.2008 19:50:08

kim ne derse desin çok değerli, işini de severek keyifle yapan saygı duyduğu muz resimler de de görüldüğü gibi güler yüzlü hepimizin sıkıntısı olabilir , ama mesleğine laf söyleyen ismi lazım değil tüm duyumları şiddetle kınıyorum.Çok değerli aydın yüzümüzü kaybettik önce ailesinin sonra tüm sevenlerinin başı sağolsun.seni seviyoruz hiç unutmayacağız.nuran