1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Doktora silahlı saldırı

Okmeydanı’nda silahlı saldırıya uğrayan doktor, ağır yaralandı. 

Alınan bilgiye göre, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi 3. Dahiliye Kliniği Şefi Doç. Dr. Necati Yenice, hastanenin arka bahçesinde, poliklinik bölümüne yaya olarak gittiği sırada, bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Ağır yaralanan Doç. Dr. Yenice, aynı hastanede ameliyata alındı.

Saldırgan taksiye binerek kaçtı

Bir taksiyle olay yerinden kaçtığı ifade edilen saldırganı yakalamak için polis ekipleri çalışma başlattı. Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi 3.
Dahiliye Kliniği Şefi Doç. Dr. Necati Yenice’yi silahla yaralayan saldırganın, kaçarken bindiği taksiden, polis operasyonu öncesi indiği anlaşıldı. Doç. Dr. Yenice’yi, hastanenin arka bahçesinden poliklinik bölümüne yaya olarak geçerken silahla yaralayan saldırgan, bir taksiye binerek olay yerinden uzaklaştı. Bunun üzerine harekete geçen polis, söz konusu taksiyi Kağıthane’de durdurdu.
Yapılan incelemelerde, siyah renkli mont ve gri renkli kot pantolon giydiği belirlenen sakallı saldırganın, yolda araçtan indiği anlaşıldı.
Polis, taksi sürücüsü ve aracı, polis merkezine götürdü.

Şüpheli Zeytinburnu'nda kendisini vurdu

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi 3.
Dahiliye Kliniği Şefi Doç. Dr. Necati Yenice’nin silahla yaralanması olayının şüphelisi olduğu bildirilen kişi, kendisini tabancayla vurdu.
Alınan bilgiye göre, Zeytinburnu Gökalp Mahallesi 48. Sokakta oturan Tayfun E. kendisini evinde kafasından tek kurşunla vurdu. Ağır şekilde yaralanan Tayfun E., hastaneye kaldırıldı.
Tayfun E’nin eşi Sabahat E’nin, 12 Eylül 2007 tarihinde Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bir ameliyat sırasında öldüğü dile getirildi.
Bu arada, şüphelinin bir taksiyle kaçtığının ifade edilmesi üzerine durdurulan araçta bulunan taksi sürücüsü ile bir yolcunun, Feriköy Polis Merkezi’nde ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.

...
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2007 Perşembe 15:51:01
Güncelleme :27 Aralık 2007 Perşembe 17:51:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?