3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Doktorların boğaz keyfi

Küçükyalı İbni Sina Gün Hastanesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen "Boğaziçi Kültür Gezisi" ile doktorlar ve sağlık çalışanları boğazda doyasıya eğlenerek stres attı. 

Geziye, İstanbul Anadolu yakasında bulunan özel ve devlet hastanelerinin başhekim ile doktorlar ve eşlerinin yanısıra İçişleri Komisyon Başkanı Milletvekili Tevfik Ziyaeddin Akbulut , Asya-Pasifik eski Güzellik Kraliçesi Ayla Atlaş ve Türk Halk Müziği Sanatçısı İpek Erdem de katıldı. Yoğun tempo ve stres altında olan, doktorlar ve sağlık çalışanları, Küçükyalı İbni Sina Gün Hastanesinin her yıl düzenlediği "Boğaziçi Kültür Gezisi" ile stres attılar. Doktorlar, büyük şehirde çalışmanın stresinden ve yoğun temposundan bir gün de olsa uzak kalmanın, kendilerini motive ve mutlu ettiğini belirterek gezinin kendilerine ilaç gibi geldiğini söylediler. 

Geleneksel olarak misafirlere 300 adet Himalaya Sediri çam ve çok sayıda Kitap dağıtıldı. Doç. Dr. Haluk Dursun'un sunumuyla boğazın kültürel, sanatsal ve tarihi eserleriyle, bitki dokusuyla denizden tanıma fırsatı bulan, doktorlar gün boyu boğazı gezerek fasıl eşliğinde stres attılar. 

Gezinin sonunda kısa bir açıklama yapan Küçükyalı İbni Sina Gün Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Sulu, her yıl geleneksel hale getirdikleri boğaz turunu bundan sonra da devam ettireceklerini belirterek "Amacımız yoğun tempo ve stresten altında çalışan sağlık çalışanlarının bir gün de olsa stresten uzak olmaları. Bu sağlık çalışanlarının motive etmekle birlikte ilaç gibi gelecek" dedi.

.
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2008 Cumartesi 13:59:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?