6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Dolmabahçe'de can pazarı!

Şişli Belediyesi eski başkan yardımcılarından Halit Ayangil ve bir arkadaşının bulunduğu cip Dolmabahçe Sarayı yakınlarında denize uçtu.

Çay bahçesi çalışanları ve çevredeki vatandaşları, araçtakileri kurtarmak için deniz atladı dakikalarca çabaladı.

Uzun uğraşlar sonunda Ayangil araçtan çıkarıldı ancak arkadaşı onun kadar şanslı değildi. Kazanın ardından araçtan çıkan bir fotoğrafın dün akşam saatlerinde çekildiği belirlendi. Fotoğrafta iki arkadaş bir eğlence yerinde alkol alırken görülüyor.

Olay, Beşiktaş Dolmabahçe sahildeki aile çay bahçesinde saat 00.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şişli Belediyesi eski başkan yardımcılarından Halit Ayangil (51) ve arkadaşı Şehmuz Satır (60) iddiaya göre, bir eğlence yerinde birlikte alkol aldı.

Gece yarısına doğru buradan ayrılan iki arkadaş, Halit Ayangil yönetimindeki 34 HA 789 plakalı ciple Dolmabahçe Sarayı'nın yanındaki çay bahçesine geldi.Bir süre park yeri konusunda çay bahçesi çalışanları ile tartıştı. Tartışmanın ardından Ayangil'in gaza basmasıyla demir dubaları aşan ve zincirleri kıran otomobil, çay bahçesindekilerin şaşkın bakışları arasında denize uçtu.

Milliyet
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2010 Cumartesi 13:09:29
Güncelleme :23 Ekim 2010 Cumartesi 13:11:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?