3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Domino's Pizza, 90. şubesini açtı

Domino's Pizza, Türkiye'deki 90. şubesini İstanbul Bostancı'da açtı. 

Haziran ve Temmuz aylarında 10 yeni şube açmayı hedefleyen Domino's Pizza, yıl sonuna kadar şube sayısını 118'e yükseltmeyi planlıyor. 

Domino's Pizza Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Banu Güney, bugünkü noktaya hem pizzaseverler hem de girişimcilerden gördükleri büyük ilgi sayesinde geldiklerinin altını çizerek, "Gördüğümüz büyük ilgi üzerine Türkiye'de 12 yılda 90 şubeye ulaştık. Yıl sonuna kadar 28 şube daha açarak 118 şubeye ulaşmayı amaçlıyoruz. Domino's Pizza olarak en lezzetli pizzaları hazırlamamızın yanı sıra aynı zamanda da sürekli olarak ilkleri hayata geçiriyoruz. Özellikle uzman olduğumuz evlere servis konusunda çok önemli yenilikler sunuyoruz. Domino's Pizza'nız 30 dakikada gelmezse, siparişinizdeki bir pizza kapınızda hemen "anında bedava" garantisiyle birlikte, evlere servis alanında yepyeni bir dönem başlattık. En lezzetli pizzaları ve yenilikleri sunmaya bundan sonra da devam edeceğiz." dedi. 

1960 yılında ABD'de kurulan Domino's Pizza, dünyada 60 ülkede 8 bin restoran işletiyor ve yıllık toplam cirosu 5 milyar doları aşıyor. Türkiye'de ise bin 500 çalışanı bulunan Domino's Pizza, ülkemizdeki ihtiyaçlarının yüzde 99'unu yurtiçinden sağlıyor.

.
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2008 Cuma 12:36:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?